Golvslipning i lägenheten ovanför förstörde in sovmorgon

God morgon

Eller jag ska erkänna att det inte var en så väldigt god morgon, det är nämligen så att de håller på med golvslipning i lägenheten ovanför oss så att det är inte ett så roligt ljud att vakna till när man är ledig och har sovmorgon. Här i Malmö är det blåsigt och grått idag så det hade varit skönt med en riktig inomhusdag med film och läsa en bra bok, kanske till och med tända ljus. Men just nu känner jag att det vore bättre att ta mig hemifrån någonstans så att man slipper det jobbiga ljudet från grannarnas golvslipning.

Kanske man borde klä på sig och trotsa vädret och ge sig ut på en riktig långpromenad. Även om jag mest känner för att ligga inne och kura så kanske det är vad som behövs allra mest. En lång promenad och frisk luft brukar vara ganska upplyftande och sen kanske oljudet från ovanvåningen lugnat sig så då kan man mysa ner sig i soffan med en serie eller film. Jag hoppas ju såklart att det finns sommarvädret kommer tillbaka, men det gör mig inte så mycket att det är sånt här väder i några dagar för då kan man liksom vara inne och lata sig med gott samvete utan att känna någon stress att man borde ge sig ut i det fina vädret.

Jag har precis påbörjat semestern så jag tror allt att jag kommer hinna få fina dagar med sol och bad också. Nu ska jag se om jag har något roligt hemma att göra lite picknick av som jag kan ta med på långturen. Ska man ge sig ut på en riktig långpromenad då är det alltid bra att ha lite färdkost och fika med sig. Hoppas ni har en fin dag oavsett om ni är lediga eller om ni jobbar.

Du gillar kanske också...